Godinat

Kompleksi Rr. ‘’Rruga e Kosovareve’’

Rruga ‘’Rruga e Kosovareve’’
Pranë digës së liqenit
Apartamente në shitje 17
Parkime në shitje 5

Kompleksi Rr. “Ali Shefqeti’’

Rruga "Ali Shefqeti"
Shkozë
Apartamente në shitje 6

Kompleksi "Golden Park"

Rruga ‘’Bedri Karapici"
Përballë Spitalit Amerikan 3
Parkime në shitje 32

Kompleksi "Bora"

Rruga ‘’Hamdi Sina’’
Tek Liqeni i thatë
Komerciale në shitje 1

Kompleksi "Tereza"

Rruga ‘’Rexhep Pinari’’
Pranë Qendrës Kristal
Komerciale në shitje 1
Parkime në shitje 2

Apartamentet ne shitje

Apartament 2+1 Nr. 10

Kati: 2
Sipërfaqe: 110.7 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 83000 €

Apartament 2+1 Nr. 5

Kati: 1
Sipërfaqe: 110.7 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 83000 €

Apartament 1+1 Nr. 21

Kati: 4
Sipërfaqe: 73.1 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 55000 €

Apartament 1+1 Nr. 9

Kati: 2
Sipërfaqe: 70.2 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 53000 €

Prona per qera

Parkim Nr. 2

Kati: -2
Sipërfaqe: 20 m²
Adresa: Rruga ‘’Bedri Karapici"
Cmimi: 10000 €

Parkim Nr. 1

Kati: -1
Sipërfaqe: 20 m²
Adresa: Rruga ‘’Bedri Karapici"
Cmimi: 10000 €

Parkimi Nr. 46

Kati: -2
Sipërfaqe: 14 m²
Adresa: Rruga ‘’Rexhep Pinari’’
Cmimi: 10000 €

Parkimi Nr. 23

Kati: -2
Sipërfaqe: 17.75 m²
Adresa: Rruga ‘’Rexhep Pinari’’
Cmimi: 10000 €

Njësi Shërbimi

Njësi shërbimi D-9

Kati: 1
Sipërfaqe: 99.2 m²
Adresa: Rruga ‘’Rexhep Pinari’’
Cmimi: 198000 €

Njësi shërbimesh për Lokal

Kati: 1
Sipërfaqe: 117 m²
Adresa: Rruga "Hamdi Sina"
Cmimi: 300000 €

Parkime

Parkim Nr. 2

Kati: -2
Sipërfaqe: 20 m²
Adresa: Rruga ‘’Bedri Karapici"
Cmimi: 10000 €

Parkim Nr. 1

Kati: -1
Sipërfaqe: 20 m²
Adresa: Rruga ‘’Bedri Karapici"
Cmimi: 10000 €

Parkimi Nr. 46

Kati: -2
Sipërfaqe: 14 m²
Adresa: Rruga ‘’Rexhep Pinari’’
Cmimi: 10000 €

Parkimi Nr. 23

Kati: -2
Sipërfaqe: 17.75 m²
Adresa: Rruga ‘’Rexhep Pinari’’
Cmimi: 10000 €

Rreth Lindi’s

Nesë kërkoni te blini një shtëpi komunikoni me agjentet tane te Lindi’s House. Ne ju dëgjojmë me vëmëndje dhe propozojmë një gamë të larmishme zgjedhjesh.

Apartamentet tona ndodhen në rezidenca te reja dhe qëndrore që do të thotë: