Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Pikë Referimi: Shkozë
Numri i Apartamentit: 9
Kati: 2
Sipërfaqe neto: 62.4 m²
Sipërfaqe totale: 70.2 m²
Orientimi: Jug- perëndim
Dhoma: 1
Tualete: 1
Ballkone: 1
Faza e ndërtimit: Në ndërtim
Hipotekë: Në ndërtim
Çmimi: 53000 €

Apartament 1+1 Nr. 9

Apartamente kuadrate, me hapësira optimale me dritë dhe orientim ne jug-perëndimi. Me hyrje qendrore por e ndare nga salloni. Ambienti I ndenjes bashke me kuzhinën janë te bollshëm, me dalje direkt në ballkon. Dhoma e gjumit ka hapsirë optimale dhe me drite.

Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Print

Kontakto Agjentin e shitjeve

Prona të ngjashme

Apartament 1+1 Nr. 21

Kati: 4
Sipërfaqe: 73.1 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 55000 €

Apartament 1+1 Nr. 9

Kati: 2
Sipërfaqe: 70.2 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 53000 €

Apartament 1+1 Nr. 8-05

Kati: 8
Sipërfaqe: 67.32 m²
Adresa: Rruga e Kosovarëve
Cmimi: 134600 €

Apartament 1+1 Nr. 8-01

Kati: 8
Sipërfaqe: 72.01 m²
Adresa: Rruga e Kosovarëve
Cmimi: 144000 €