Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga "Hamdi Sina"
Pikë Referimi: Tek Liqeni i thatë
Kati: 1
Sipërfaqe totale: 117 m²
Orientimi: Jug
Faza e ndërtimit: E mbaruar
Hipotekë: Me hipotekë
Çmimi: 300000 €

Njësi shërbimesh për Lokal

Ky ambjent ndodhet në një nga zonat më të kërkuara sot, Liqeni i Thatë. në këtë zonë po investohet gjithnjë e më shumë me komplekse të reja dhe numri i banorëve të rinj shtohet dita ditës gjë e cila i rrit vlerën në kohë të këtij investimi. Ambjenti në shitje më sip 117 m2 me tualet dhe ambjent të jashtëm prej 100 m2, me lartesi kati 6m e cila te lejon ta pershtatesh ne dy kate. Ambienti ndodhet ne katin e parë i përshtatet më së miri kërkesave për biznesin tuaj.

Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Print

Kontakto Agjentin e shitjeve

Prona të ngjashme

Parkim Nr. 2

Kati: -2
Sipërfaqe: 20 m²
Adresa: Rruga ‘’Bedri Karapici"
Cmimi: 10000 €

Parkim Nr. 1

Kati: -1
Sipërfaqe: 20 m²
Adresa: Rruga ‘’Bedri Karapici"
Cmimi: 10000 €

Parkimi Nr. 46

Kati: -2
Sipërfaqe: 14 m²
Adresa: Rruga ‘’Rexhep Pinari’’
Cmimi: 10000 €

Parkimi Nr. 23

Kati: -2
Sipërfaqe: 17.75 m²
Adresa: Rruga ‘’Rexhep Pinari’’
Cmimi: 10000 €