Adresa: Rruga ‘’Hamdi Sina’’
Pikë Referimi: Tek Liqeni i thatë
Kate Total: 5
Kate Banimi: 4
Kate Njësi Tregtare: 1
Kate Parkimi: 1
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 7800 m²
Hipoteka: Me hipoteke
Faza e ndërtimit: Mbaruar
Njësi Tregtare në shitje: 1

Kompleksi “Bora”

Kompleksi ndodhet ne nje nga zonat me te kerkuara sot ne Tirane. Zona e Liqenit te thate dhe kodrave perreth njihen ndryshe si zona me ajer te paster dhe qetesine qe ofron. Plani urbanistik qe pritet te filloje ne kete zone ka rritur kerkesen per blerje nga familje qe duan te jetojne por dhe blerje per investim pasi eshte zone në zhvillim, gjë e cila në një kohë të shkurtër rrit vlerën e investimit tuaj por edhe si pasoje fasiliteteve te shumta qe ofron.

Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Print

Kontakto Agjentin e shitjeve

Prona në shitje

Njësi shërbimesh për Lokal

Kati: 1
Sipërfaqe: 117 m²
Adresa: Rruga "Hamdi Sina"
Cmimi: 300000 €