Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Pikë Referimi: Shkozë
Kate Total: 7
Kate Banimi: 6
Kate Njësi Tregtare: 1
Kate Parkimi: 2
Apartamente në shitje: 6

Kompleksi Rr. “Ali Shefqeti’’

Kompleksi ndodhet ne rrugen “Ali Shefqeti’’ duke ofruar qetesine e zones. Funksionalisht ne katin perdhe do te jene ambjentet e sherbimit, dyqane, bare, etj. ndersa ne katet e siperme do te zhvillohet banimi, nderkohe qe nentoke ndodhen 2 kate parkimi. Zona perreth ofron dhe sherbime te ndryshme sociale si shkolla, kopshte, bare, linja autobuzi dhe te tjera. Apartamentet tona kane pas vemendjen max në projektim per nje shfrytezim sa me te larte te siperfaqeve si ne arredim dhe ne sherbim. Fryma e pergjithshme e objektit eshte ne stilin modern, kombinuar me standart të lartë në ndërtim dhe cilësi.

Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Print

Kontakto Agjentin e shitjeve

Prona në shitje

Apartament 2+1 Nr. 10

Kati: 2
Sipërfaqe: 110.7 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 83000 €

Apartament 2+1 Nr. 5

Kati: 1
Sipërfaqe: 110.7 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 83000 €

Apartament 1+1 Nr. 21

Kati: 4
Sipërfaqe: 73.1 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 55000 €

Apartament 1+1 Nr. 9

Kati: 2
Sipërfaqe: 70.2 m²
Adresa: Rruga "Ali Shefqeti"
Cmimi: 53000 €