Adresa: Rruga ‘’Rruga e Kosovareve’’
Pikë Referimi: Pranë digës së liqenit
Kate Total: 9
Kate Banimi: 8
Kate Njësi Tregtare: 1
Kate Parkimi: 2
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 8 000 m²
Hipoteka: Në Ndertim
Faza e ndërtimit: Dhjetor 2021
Apartamente në shitje: 17
Parkime në shitje: 5

Kompleksi Rr. ‘’Rruga e Kosovareve’’

E pozicionuar në një nga zonat më të bukura të Tiranës, pranë liqenit artificial dhe fare pranë pikave strategjike të qytetit dhe njekohesisht me dalje të menjëhershëm në akset kryesore të qytetit. Funksionalisht ne katin perdhe do te jene ambjentet e sherbimit, ku spikasin dyqane, bare, etj. ndersa ne katet e siperme do te zhvillohet banimi, nderkohe qe nentoke ndodhen 2 kate parkimi. Zona perreth ofron dhe sherbime te ndryshme sociale si shkolla, kopshte, cerdhe, bare, restaorante, fusha sportive dhe te tjera. Apartamentet tona kane pas vemendjen max nw projektim per nje shfrytezim sa me te larte te siperfaqeve si ne arredim dhe ne sherbim. Fryma e pergjithshme e objektit eshte ne stilin modern, kombinuar me standart të lartë në ndërtim dhe cilësi.

Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Print

Kontakto Agjentin e shitjeve

Prona në shitje

Apartament 2+1 Nr. 8-06

Kati: 8
Sipërfaqe: 100.28 m²
Adresa: Rruga e Kosovarëve
Cmimi: 200560 €

Apartament 1+1 Nr. 8-05

Kati: 8
Sipërfaqe: 67.32 m²
Adresa: Rruga e Kosovarëve
Cmimi: 134600 €

Apartament 2+1 Nr. 8-04

Kati: 4
Sipërfaqe: 97.04 m²
Adresa: Rruga e Kosovarëve
Cmimi: 194700 €

Apartament 2+1 Nr. 8-03

Kati: 8
Sipërfaqe: 85.28 m²
Adresa: Rruga e Kosovarëve
Cmimi: 170560 €