Lajmërime pune

Njoftim!

Firma Arbri Konstruksion 07 kerkon te punesoj specialist ndertimi karpentier dhe punetor me experience.
Te interesuarit te telefonojne ne nr: +355 68 824 4638
Faleminderit ju mirepresim!